måndag 21 februari 2011

Planeringsmöte À la Paris!

Från Smara 9:30 till Älvsjö 11:00 hemimellan för att tända en brasa och kolla vatten status, fortf inget då och inget nu heller..
Varför Älvsjö 11:00?!
Jo vi ska juh försöka ta oss till Paris..låter juh inte så svårt?
Men med ett gäng kärringar på 8pers med x antal hundar var så krävs kackelmöte..och som vanligt på våra hundinspererade aktiviteter så börjar vi med mat och fika så energin finns till allt som ska pratas om!
Från början va väl resan planerad till 4-5dagar som sluta med 1vecka, varav bilåkning 5dagar av dessa, vad var det jag såg fram emot med denna resa?
Förutom ett stort hål i plånboken och ett volvo säte i arslet..
5000kr då har vi bara kommit halvvägs..då har färdats oss dit o hem och fått sovit, sen TILLKOMMER mat, shopping osv osv..för att inte tala om "pråmen" vi ska stanna på i Tyskland vi färjan, bara där ryker juh 3-4000kr på sprit..ja, jag har juh slutat! Men det finns godis där oxå..
Vad vi ska göra i Paris?
Vi börjar resan på torsdagen för att gå på Världs utställningen på Söndagen i Paris och sedan MÅSTE vi juh passa på att besöka ett Vin/Champange disktrikt när vi är där..tror dom mest är ute efter att dricka vinet där än historian..
Så en heldag på det, sen vill inte jag umgås med dom kärringarna resten av kvällen..eller vad tror vi?!
Själv kommer jag bara ha med mig 1st hund dessutom med färg så kommer åka ut med buller o brak från ringen, undra om nåns av våra hundar får va kvar?! Har juh fått sett bilder på deltagre och trots att det är samma ras så börjar man undra, vems hundar är mest Cotte(Coton de tuléar)?
Nä men, det ska bli kul!
Allt detta gör vi, för att få självplåga oss med att springa runt, runt, runt ca 3varv i en ring med platsband, totalt ca 3-4min vistat innanför dessa plastband och sen får man snällt kliva ut..en resa på flera dagar med en kostnad på ca 15:000kr för att visa upp sin pälslösa, taniga, färgade älskade lilla Cotte man har!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar