lördag 11 december 2010

Idol resume!

men händerna knäppta för och be till Gud och med kala fläckar i peruken så hoppades jag på ett mirakel och juh fler låtar dom avverka desto mer tveksam vart jag och kanse mer övertygad...över att Minnah skulle rofa hem det, fast jag egentligen visste att det redan av avgjort!
Min hypotes lyder:
Alla 14-åringar tycker juh att Jay är såååå snygg och såååå bra, asssåååshiiiiit!
Men endast 4.50kr kvar på sitt kontant kort så fick dom snällt låna morsan lur och SMS:a Jay fasten morsan redan innan har SMS:at Minnah, ska man verkligen få rösta på 2 olika från samma telefon? Tänk om en fjortis kunde haft avgörandet?? Asssåååshiiiitttt!
Och med tanke på att alla gilla Jay eftersom dom va sura på Minnah, eftersom Alice hoppa av, av EGEN vilja och såklart måste nån in i spelet, sist ut, först in..var väl inte första gg dom gjorde så???
So whats det problems..och hon gjorde det med storslam, kan nog alla hålla med om? Även "Minnah hatarna"..så eftersom hon fick hoppa in i tävligen igen och slog ut en efter en så vart Svenska folker mer sura för varje vecka som gick..så vi starta "Minnah sekten", rösta inte, vad du än tycker!!
Kom igen nu, Minnah va bättre igår..tror alla kan hålla med om det??
Jay gjorde en bra låt, det andra va lite halvdant va?
Okej, ska erkänna Jay är bra..är inget snack om saken, MEN tyvärr så är juh rock han melodi, han kommer va ashet nu i 6mån..sen kommer han börja med rock, och hur många 14-åringar lyssnar på sånt?
Tur att ständiga 2:an får en bättre och långvarig karriär!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar