torsdag 9 december 2010

450kr eller gå i graven!?

lånar du ut spaden så börjar jag gräva..?!
Att inte undgå ryggont 365dagar om året, det börjar bli vardagsmat för mig och ibland lider jag mer än andra dagar..men va fan, livet är ingen dans på rosor, så sluta gnäll!
Tycker att folk känner efter alldeles för noga i dagens samhälla
Baksmälle-huvud-ont kan lätt leda till måndags förkylning-ont-i-huvudet
Att pizzan kom upp pga baksmälla, är lätt magsjukan på tisdagen
För att inte tala om alla blåmärken man drog på sig..ömmar som fan på onsdagen man överväger att va hemma resten av veckan= Långledigt!!
Och man kan vila upp sig inför nästa veckas sjukdomar som man dara på sig under helgen!
Att min standar replik är, när folk frågar hur det är: Samma gamla vanliga, trött o ont i ryggen
Med ryggont kommer även tröttheten, även fast man inte tänker, åhh vad jag har ont i ryggen så sitter juh även skiten och bultar där!
Ett besök hos Kiro skulle säkert göra susen, men allvarligt..hur kul är det och lägga 450kr på sig själv?!
Kanse du gör det billigare med gummiklubba?!

2 kommentarer:

  1. Varför ska du inte unna dig själv 450kr?... Tänk så här då... Om du lägger 450kr på dig så lägger du dubbelt upp i samma veva på din häst. För mår inte du bra i din kropp så kommer din häst snart också att ha ont i sin kropp. Du kan inte vara följsam och avslappnad då du rider, din kropp lär sig att bli smärtfri genom att avlasta sig själv och du blir sned. Du blir sen i eftergifterna för att du spänner dig. Detta om du ens kommer upp i sadeln eftersom du har ont och ständigt är trött och bara orkar göra det du måste. Tänk på alla träningspengar som du redan har lagt ner som går helt förlorade om du inte tar hand om dig själv. Ses så!... Nu är det Linda som går till Kiropraktorn/naprapaten och ser till att hon blir bra...

    SvaraRadera
  2. Jag håller med Anna! Vad är viktigare än att du mår bra!!?? Att investera i sig själv är det bästa man kan göra! Mår du bra, så mår alla i din omgivning bra!! Och glöm inte att du ska gå med Emzie nästa helg!? Så i väg med dig nu!!

    SvaraRadera