onsdag 29 december 2010

En ond ande

förföljer oss, när det kommer till att vi ska försöka hoppa hela "vår" grupp..för VARJE gång händer det nåt som gör att det inte bli av, nån bangar eller så händer det nåt för nån..och även denna gång, som tur är sluta allt väl, det kune gått värre!
Ok, Sandras kille Adam..skulle hänka på och skritta Aspan och allt hade gått super tills dom kom till stallpaln, varför måste det hända just där? Det enda som skillde va en dörrvägg för att allt skulle gått vägen..Aspan som är känd för sin takt på hemvägen, även denna gång..så hon börja takta lite och, på telefón ringer Sandra..kan nån komma ut o ta en häst, Adam har ramlat av..shit!
Så med 2st hästar och bara en ryttare,hmm..?
Plötsligt kommer Sandra inrusandes och hojtar att dom måste åka till akuten för att armen är bruten, shit..varför? Första(På Hoppe), nä faktiskt andra gången på hästryggen..hallå, min beridare? Vem ska ta över nu?
Efter en status uppdatering 2timmar senare så va det konstaterat..bruten handled, så gips skulle på, får va glad att han lever iallafall..det kunde gått värre!
Så, hoppas på att han bli bra snart!
Och att vi kan få lite mer tur med oss hädanefter, varför oss hela tiden? vad vi än gör?
På måndag är det dax igen, en spark i baken kanse?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar