fredag 10 december 2010

Ibland kan jag inte sluta fundera!

hamnat i grubblar tankarna, och det har vi väl alla nångång!?
Jag funderat ofta och mycket på saker som det inte finns svar på och aldrig kommer finnas heller..t.ex kommer människan leva om 1000år? hur ser världen ut då?
Nåt jag aldrig kommer få svar på..om jag inte är Jesus och återuppstår!
Grubblar över livet, hur kunde det sett ut? Om jag hade gått en annan väg, om jag hade valt han som va kär i mig, super duper snäll, men som kanse hade utseendet lite emot sig för att jag skulle falla, i en ålder av, kunde jag varit 17-18år så spelade det roll..
Eller han som sa att han va kär i mig som jag inte trodde på, men som jag va intresserad av, som bara va ute efter ett lösnummer lite då och då och när det slutade säljas så hörde man inget mer...
Frågor utan svar!
Ibland behöver jag nån o bolla med, snacka om funderingar, om mig, om dig, om mitt liv överhuduvtaget..är behov av en pyskolog, prata av mig..är du villig, ring mig?!;)
Jag hade fatiskt en "kill kompis", den killen som jag va intresserad av tidigare o som påstod sig va kär i mig, som jag ibland snacka av mig med som kom med bra ord ibland men vi har utformat nån from av hat-kärlek till varann så svårt och veta vart man har människan..börjar kärlek alltid med bråk?! Eller ska det va så här..ytterliggare en fråga utan svar??
Listan kan göras lång, ska försöka landa i verkligheten snart!

1 kommentar:

  1. Jag finns här som hobbypsykolog, de e bara å ringa eller smsa så kan vi snacka över en fika! ;)

    SvaraRadera