tisdag 24 november 2009

Juh bättre det går, desto mer skador..

så känns det ibland o ha häst och när man verkligen börjar satsa!
Eller blir man bara mer hispig i hjärna? Man går hela tiden o tänker, måtte det inte hända nåt nu när det går så bra o så händer det nåt..är det hjärnan som spelar spelet med dig? Är det verkligen nåt med hästen? Känner man efter för mkt? Listan kan göras lång..förhoppningsviss så känner man sin häst SÅ BRA att du kan märka när det VERKLIGEN är fel!
I mitt fall, eftersom min häst inte riktig har varit som han ska i ridning, stannat, backar, sparkar..så ÄR det nåt galet, så har han aldrig varit förr vad beror det på? Trött på ridhuset(protest)? Ont? Inte på humör? Ja, även den listan kan göras lång..
Har nu gått på Mag/tarm pulvret 1v och upplevera han inte lika sur längre, går bättre o rida..även fast det blir några stopp i skritten så rider på nu ett tag o ser hur långt man kan sätta lite press på han..imo kommer veterinär ut, ska även be han o råd osv ifall det inte upphör el om man kan se nåt.
Min värkande arm är inte så mkt bättre, överväger kanse o gå o röntga och kolla att allt verkligen sitter där det ska, värt o tänka på?!=)
Sitter annars o uppdatera blocket stup i kvarten för att göra ett fynd på 2st biljetter till Sthlm internationella horse show! MÅSTE bara gå! Tips mottages tacksamt!!
See you..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar