måndag 16 november 2009

Bättre måndag önskas!

Veckan börjar med nässpary och en hel drös med toapapper= Förkylning
Usch..gillas inte, kanse har med den lättklädda klädsel i lördags o göra, när man ifört tunna mjukisbyxor o tröja befann sig i ett ridhus och fick ställa upp för sitt stall i tävlingen, men va gör man inte för att göra Brollsta till det bästa?!
Annars är väl denna måndag precis som dom andra..regning, grå, trist och allmänt måndag!
Förutom att ett stort bekymmer ligger som en svart skugga över mig..min häst, när man är på toppen är det meningen att man ska se botten då?!
I ca 2-3 veckors tid nu har han varit mer än vanligt grinig och för ett par dagara sedan så går det knappt o rida pga av att han stannar, backar, slår m bakbena och vill inte gå framåt..massören vi har tycker ibland att han ser uppblåst ut ibland och han är väldigt känslig på vänster sida där alla tarmar sitter tydligen, aktar man sig inte när man håller på där är man garnterat ett huvud kortare..så vart börjar man? Rådfråga? Vetrinär?
Förra året vid samma årstid va det samma visa..då hade vi Laser-björn ute och han sa nåt liknande som våran massör, kanse en störning i tarmen vid denna årstid då det kommer upp mkt skrot ur marken som kanse inte är det ultimata för hästen..nåt måste göras snarast, det är inte kul varken för mig el hästen, men vad?! Gahh..kan hästar börja tala någon gång i framtiden kanse?!
See you..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar