fredag 21 maj 2010

Domen ska falla

Imorgon bär det av på det vi väntat på o Sandra o Marie ska få visa upp sitt jobb dom gjort, nämligen med Casper..Sandras egna uppfödning, dags för 3-års test! Själv ska jag agera hästskötare samt på "manare" i dom olika momenten som ska genomföras, hoppas jag blir godkänd oxå?!=)
Finns en tidigare avkomma som visats i år och fick väldigt bra betyg, så klart vi hoppas!=) Men man kan aldrig vara säker..det ska klaffa, både för Capser och oss skötre, ryttare, ägare osv, men vi ska göra vårt bästa!
Och med dryg 1tim kvar tillhemgång så laddar jag inför årets "Åka båt" preimär, dock blir det återigen med den "lilla2 båten, kom över förra året en schysst båt med kök, toa, övernattnings möjligheter osv som jag hoppas kunna glida runt med i Waxholms skärgård senare i år o dricka hmm...vin? Eller skumpa kanse..?! Det går juh alltid o SE rik ut, hahah! Även fast hästen har det bättre än en själv o man tänker efter en extra gång om man verkligen ska äta kött flera gg i veckan!! Tycker att vädret börjar såklart, fredag klockan 13:00 bli lite instabilt men hoppas solen håller i sig ett tag så man kan börja jobba på brännan iallafall!
See you..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar