torsdag 27 maj 2010

Det funderas..

snacka lite snabbt med en gammal klass kompis tidigare idag på FB och det planeras eventuellt en återträff, hur kuuul skulle inte det va?!
Har själv gått o funderat i dom banerna, men har liksom inte riktig kommit till skott med det än och har inte riktig heller haft tid o sätta mig ner planera, kolla upp alla o alla grejor som ska donas med..men nu när det är på G så självjklart är jag med o fixar!=) Så håller alla tummar för att det blir av!
Idag är det äntligen torsdag och en torsdag som börjar ta sin form i vanlig ordning igen..första träning ikväll på över en månad, wooohoo!!! Hoppas vi är på rätt spår o fortsätter i den riktningen..?!
Igår hade jag lite egen tid och omvårdnad..gick till bästa Camilla frisören och gjorde mig lite sommar fräsch,dom blonda slingorna är nu på plats!
O äntligen imo bär det av till Söderköping för att hela lördagen sitta o få trä smak i arslet för att kolla på..?! Ja, gissa va det kan va?! HÄSTAR! Norrköping horse show..Camilla skulle åkte med, men det blir knas med tider osv så tyvärr fick hon stå över, tråkigt..men va gör man när man inte kan ordna med allt jämt!?
Trogna Emma Absolut-inte-häst-tokig hakar på o ställer upp som sällis, tack!
See you..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar