lördag 16 juli 2011

Resan del 2, från punkt A till B

morgon till kväll, består av bilåkning att ta sig från ett ställe till ett annat..korta bensträckare både för tvåbenta och fyrbenta som har verkat hamna i det perfekta "vila upp sig" stämmningen..lite smått sega får man dra ut dom och försöka gå igång dom, snabb kiss och snabbt in i bilen igen, till samma liggläge som tidigare, så skönt om du frågar Bullen(min hund)
Matte klagar inte heller över att få sova när man vill på dagen, behöver inte ha dåligt samvete för man ingen nytta gör..
Ögonen försöker syna in landskapen, men inte så lätt när man bara hinner se ca 2sek av varje landsbit, jaja..
Tyskland och första Hotellet, en snabb blick på fasaden..ser fint ut!





Fast, vart ska man rasta hunden? Mitt i stan..gillas inte från min sida, vill gärna ha nåt grönområdet att gå en sväng med hunden, speciellt efter en heldags bilåkande
Vi installerar oss på rummen, du ska sova där, du ska dit, vi ska hitåt, ni ska ditåt
"Ungdomarna" för sig, Fam P med sig och dom 3st musketörerna..kennet, som får 2st "kärringar" ska han skratta eller gråta? Sin Fru och min morsa..2st lika galna hundmänniskor som bara har, ja hund innanför pannan!
Dax för mat, kopplar på våra hundarna och ger oss ut på stan..dom andra kollar matställen, bra
Jag håller utkik efter grönområde för hundarna, måste juh finnas nånstanns?


Hittar en uteservering där hundarna tillåts och alla pratar i mun på varann vad ska du ha? vad tror du detta är? Det här låter som plannkstek? Skulle va jäkligt gott, det tar vi! Det måste det juh va, Steakteller..står juh att det är med tomat, Bea sås och nån form av potatis..vi kör på den!
In kom detta..

Även fast det inte var en plankstek på vårat viss, så var det mycket gott!


Gick en sväng längs ån och tillbaka till Hotellet, finns ingen tid för umgänge..bara och slänga sig i säng, upp med tuppen igen för att avverka ett par mil till i bilen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar