måndag 19 september 2011

Högbo, dag 2 avklarad

söndag och man bara längtar hem..?!
Samtidigt som man önskar att det går bra, önskar man att det går dåligt..allt är på gott och ont!
Men efter att kollat in Bichonernas bedömning så hade vi en hypotes om hur det skulle gå, domaren verka inte klok!
Och efter att åkt ut på en 2:a eller very good som det heter nuförtiden på en...hund som är Champion så visste man vart ribban låg!
Minst lika klok var inte domaren för valpar, Muffins ställdes även idag och jag är supernöjd över hur han var, glad, sprallig och gick mkt mkt bra..trots ingen träning! Mkt bra kritik även idag, en mkt lovande valp med härligt temprament!!:)
Även ett HP idag!
Och som vanligt fick jag va handler åt Abby och hon gör framsteg för varje gång, en mkt liten försynt krabat och idag fick jag tillochmed mig svansen liiiite upp idag, det går framåt..skam den som ger sig! Hon kanse börjar digga utställning ändå?! Men det är jätte kul när man ser/märker skillnad och framför allt är det lärorikt för en annan att visa olika hundar, I love it..någon mer som behöver handler?!
Som vi trodde så fick vi alla åka hem..äntligen! Men det var en jäkligt seg domare, så tiden rusa iväg iallafall..tur att man inte hade sååå långt hem men vi lyckades komma iväg vid 16-tiden med ett stopp på Gävel bro för middag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar