torsdag 15 oktober 2009

Back in the old days

Senaste 2år har varit fyllt med bråk, tjafs, energilös, många stallbyten och tappade vänner på både gott o ont!
Anförtrot sig till olika folk som man tyckt verka vara riktig bra människor men som man i slutändan undra hur man ens kunde umgås med den människan! Ingen nämd ingen glömd..
Igår så bjöd man in sig själv på middag hos Anna med efterlängtad efterrätt..mkt trevligt!
Då en av syskonen har skaffat sig en tjej nu, som är en gammal tjej från ett stall vi har stått ihop på så har det varit lite läskigt o möta denna situation..efter allt som hänt i stallet och man inte pratat med vissa på väldigt lång tid så blir det lite konstig, svår känsla o förklara..men igår iallfall så skedde det, kom över till Anna på fika..och det va trevligt! Så glad för P***** skull, hoppas du trvis det behöver du!
Lugn stund i stallet, gick en promenad och hade dragit upp släpet så då tänkte jag lastträna när det ändå stod där..gick super 3första gg men sedan börja han sätta sig på tvären..sedan hände det som inte fick hända..han gick in, sträcka sig efter hö´t i min hand och fastnar i frambommen med grimma..gahh, shit, panik både jag o hästen och han bara drog bakåt..med höjd röst: Han sitter fast, shit! Lyckas till slut som känns som en evighet lyckas dra fram han lite så jag kan få loss han och han bakaut..gick runt på plan och hoppades att all träning som vi hållt på med inte va som bortblåst, men han gick iallfall på rampen efter det så i helgen är det bara o dra fram släpet o kolla hur han tog det, hoppas på det bästa!
Ikväll är det återdax för dressyrträning, hoppas han är lika fin idag som i onsdag..hade sån jäkla bra känsla, o det va ett tag sen man hade det..!
Och snart är det fredag, äntligen helg..som är bokad med olika aktiviteter som Ikea, tjejmiddag, stallet o ett ljusparty!
Just det..måste springa ner till Mamma idag och kolla inte lilla Elmo..nytillskottet i bomullsvärlden!
See you..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar