onsdag 1 augusti 2012

Jobbar din morsa här?

Brukar du rensa kylen; Nej
Brukar du ta hand om mina saker; Nej
Brukar du ta hand om tvätten jag startar: Nej
varför ska jag ta hand om dina då!
Ny matlådor in= mindre matlådor hemma, jäkligt märklig situation och ingen av oss förstår vart dom tar vägen! Jag vet m säkerhet att dom jag tar kommer hem eftersom jag är den enda med matlådor på mitt kontor! Nån åker i sopporna, för när dom stått så länge i kylen med mat så det blir vitt "ludd" öppnar jag den inte! Igår skulle jag ge den förklaring, varför matlådorna försvinner? Till svar fick jag, men vi är väl två? Ja just det, vi är väl två?
Varför måste jag då 9gånger av 10 plocka ur en diskmaskin som nån satt på? Är det bara jag som tycker att man ska ha ansvaret över det man håller på med?
Det är ingen jävel som hänger upp tvätten i maskin jag satt på! Möjligviss 1gång av 10 utan att behöva säga till!
Så nu har diskmaskinen stått full i 3, 4 dagar och dessutom omkörd..tror den behöver en omgång till?
"Ludd" matlådan förflytta jag t diskbänken då jag behövde utrymmet för nya lådor, andra dagen där! Får se när den kommer därifrån?
En rätt vanlig kommentar: Det finns inget och göra?
Nä, vem fan tycker det är kul och plocks disk o tvätta? Möjligtviss dim som får betalt för det!
Men någon måste göra det och det blir jag som är hemma runt 20.30 på kvällarn, medans man själv tycker det är kul och ligga framför tv:n, Kanse bekvämt när man vet att det ändå kommer göras... av nån annan!

Någon som känner igen sig?
/Kärringen som börjat vägra städa åt vuxna!

2 kommentarer:

  1. att killar aldrig kan titta sig omkring själva!? Suck! Känner igen det där. det skulle betyda så mycket att dom/den/nån gjorde det utan att säga behöva be om det.. =)

    SvaraRadera
  2. Är du förvånad att en kille inte vet hur man plockar ut en diskmaskin, hänger upp tvätt, tar ner tvätt?! Dom har inte hjärnan för att göra en sån sak om man inte ber om det för det är ju Simpson på tv, och vadå kärringen kommer ju hem snart som har gjort ALLT annat hemma idag hon kan väll fortsätta att göra allt så kan dom små jävlarna kolla på simpson. Fattar inte hur killar tänker, jag har jobbat ja men va fan vi andra då va har vi gjort. Puckon d är vad dom är, skulle finnas en skola som lär killar hur man hjälper till.

    SvaraRadera